STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 8.11.2019

TID: 20:00

PRIS: 297 kr.

PLADSER: Unummererede siddepladser

PETER SOMMER

PETER SOMMER - ALENE MED PALLE I VERDEN - TOUR

I kølvandet af sidste års anmelderroste album ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’ annoncerer Peter Sommer nu en række danske koncerter i duo format til efteråret med Palle Hjorth på klaver.

Det er også blevet til tre prestigefyldte Steppeulve-statuetter i starten af 2019, da Peter Sommer vandt ’Årets album’, ’Årets tekstforfatter’ samt ’Årets komponist’.

De besøger en lang række kirker og nogle enkelte spillesteder, hvor de nye sange og gamle klassikere kan opleves i intime rammer, men alligevel storslåede rammer. Med Palle Hjorth på tangenterne, indtager Peter her scenen med sin vokal og guitar.

Peter Sommer udtaler: ”Når fanden bliver gammel, går han i kirke siger man. Når man står og synger i kirkerummet, forstår man ham godt. Det er et rum nærmest udenfor tid. Et rum, der har set lidt af hvert og et rum, der derfor nu passer perfekt til Palle Hjorth og jeg, der spiller sange om kærlighed, tro, svigt, muligheder, mennesker og alt det livet for Guds skyld består af!”