STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 02.02.2019

TID: 20:00

PRIS: 324 kr.

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.
2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turné.- Ud til de fine steder, som han selv formulerede det.
Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater. Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa’s anmelder der gav 6 stjerner:
GAFFA:
…Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet…
Til vinter 2019 vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-baggage, og begiver sig afsted som rejsendei det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene. Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ’r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder.
Allan Olsen’s seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en success, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne:
Berlingske: ”…Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen’s nye, revsende plade…”
Ekstra Bladet: “…Olsen er svær at hamle op med…”
Vi er stolte og glade over at Allan Olsen endnu en gang vil lægge vejen forbi Hillerød og Støberihallen