Indlæser kort...

Dato/Tid
Date(s) - 24/02/2018
20:00 - 22:00

Lokation
STØBERIHALLEN

Kategori


Country musikkens Hjerter Dame, Ester Brohus, udgav sit 10. album ’Game for the Gamblers’ den 22. januar 2016. To år efter – i januar 2018 – er Ester Brohus igen klar med et nyt album, ’Heart of
the Country’. Fra det nye album har vi stiftet bekendtskaber med to singler; ’Will You Miss Me’ (januar 2017) og ’The Dreamer’ (november 2017). Begge kom straks kom i rotation på DRs P5.

Ester Brohus’ musik er fyldt med skæbnefortællinger og gang på gang sætter hun nye standarder for, hvad det vil sige at være sangskriver i Danmark. På det kommende album (udkommer januar 2018), reflekterer Ester Brohus over hele sit musikalske liv. Singlens eftertænksomme linjer bliver hurtigt afløst af nutidens påmindelse af glæden ved at spille, det trofaste publikum og de mange gode folk, som Ester fortæller, at hun har omkring sig: ”Har man musikken i sit liv, er det meningen, at andre skal nyde godt af det. Jeg har en stærk fornemmelse af, det kommer til at vare så længe, jeg formår at stå oprejst”.

Med et utal af nomineringer og modtagne grammys har Ester Brohus bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere. (Senest blev Ester Brohus i 2005 nomineret til en Grammy i kategorien Årets Danske Country album).

Ester Brohus har i sin 30-årige karriere fundet inspiration til sine numre gennem de  mange skæbner, hun har mødt på sin vej. Esters musik binder en række skæbnefortællinger sammen i et unikt og udfordrende musikalsk univers, hvor hun med stædighed holder fast i sine rødder og musikalske udtryk: Americana country og folkrock.