STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 28.12.2019

TID: 21:00 – 23:30

PRIS: 270 kr.

PLADSER: Stående

”U2much” Show – 2019

Die Herrens U2-koncerter er altid: for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle! Og ALLE inviteres til”U2much”med Die Herren!Kom ind i koncerten - kom tæt på musikken - kom som du er!

Die Herren skal nok føre an og tage ansvar - og så tager de dig med på en rutjebanetur rundt i U2 ́s fantastiske musikalske univers med alle de største U2-hits gennem tiden. Målet er at skabe koncertfesten- så selv den mest humørforladte må overgive sig - og man behøver ikke være den store fan af U2 for at blive beriget.

En Die Herren-fan sagde engang: ”Jeg bryder mig egentlig ikke om U2 – men jeg er vild med Die Herren” Die Herren har mere end 28 års erfaring med U2 ́s musik og med at skabe koncerter, der på en og samme tid bliver en fest og en intens live-oplevelse.

”U2much”bliver ikke som at sætte en cd på eller som at streame koncerten! Alle skal kunne se, høre og mærke, at det er LIVE – det er nu eller aldrig! Die Herrens”U2much”kan være for meget – men kun for meget - AF DET GODE!