STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 07.11.2018

TID: 20:00 – 22:00

PRIS: 300 kr.

07.11.2018

Det er efterhånden mange år siden Krebs stod på scenen i Støberihallen, men nu er han der igen, denne gang Solo.

Der er blevet taget godt imod ”Maleren og delfinerne på bugten” – det nye album fra Pouls Krebs. Fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum. Det er det første soloudspil fra Krebs i tre år – og et album der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs.

De nye sange vil naturligvis stå i centrum når vi ser ham på scenen i Støberihallen – men der vil selvfølgelig også være plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere.

“De sange der er kommet på det nye album råber bare på at blive spillet live – så det bliver en fornøjelse, at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved efterårets koncert i Hillerød.”

... fortæller Poul og ser frem til at besøget