STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 25.10.2019

TID: 20:00 – 22:30

PRIS: 150 kr.

PLADSER: Unummererede siddepladser

I september udgiver Mukherjee sin nye EP, Sentimental Sleep, produceret af Nikolaj Heyman. På denne udgivelse tages musikken og sangskrivningen i en ny retning – der synges mere tilbagelænet, roligt og modent end tidligere alt imens de atmosfæriske produktioner fører tankerne hen på nyere indie-kunstnere som The War on Drugs og Julia Jacklin.

Til koncerten i Støberihallen vil han og bandet præsentere de nye sange i en liveoptræden, der med sikkerhed vil blive husket af publikum. I bandet er der ingen ringere end Søren Poulsen på trommer, Henrik Poulsen på bas (begge fra Peter Sommers band ”Tiggerne”) og den alsidige Jakob Holm på guitar. Den kan kun blive svedigt.

Oscar Mukherjee er singer/songwriter med rødder i blues, folk og pop/rock. Han har trods sin unge alder udviklet sin helt egen stil, der både trækker tråde fra John Mayers guitarspil, Ron Sexsmiths vokal, og The War on Drugs’ lyd, samtidig med at han omfavner sit publikum med sin helt egen varme smittende glød!

Oscar Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han fandt vej ind i det Københavnske bluesmiljø. Han begyndte som 15 årig at bruge utallige aftener og nattetimer på den legendariske bluesklub Mojo i København.  På sine kun 22 år har han allerede været nomineret til en DMA i blues, været en af de udtagede til at besøge House of Songs i Austin, Texas, samt modtaget Femø Jazzfestivals ærespris. I 2017 udgav han sin første EP med Rune Kjeldsen som producer. I efteråret 2018 og igen i sommer 2019 har Oscar Mukherjee været på tour med Poul Krebs, hvor han sammen med Signe Svendsen optrådte som gæst.

Oscar Mukherjee er lidt nørdet i ordets bedste forstand. Oscar troede i mange år, at han skulle være rutsjebaneingeniør og har prøvet overraskende mange af verdens bedste rutsjebaner. Men ligeså passioneret, som han var omkring rutsjebaner, ligeså stor var hans kærlighed til musik og pludselig tog musikken overhånd.

Vi byder velkommen til en aften i selskab med Oscar Mukherjee med musikalitet i højklasse, en sangskriver hvis stærke vokal og dybe tekster, når langt ud over scenekanten. Musikforeningen De røde Veste er meget beæret over at Oscar vil lægge vejen forbi Støberihallen.Kom og oplev en musiker, der er nærværende, sympatisk og klar med masser af gode historier og sange.