STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 14.03.2024

TID: 20:00 - 21.30

PRIS: 300 kr. + 20 kr i gebyr

PLADSER: Unummererede siddepladser

Barbara Moleko - Unplugged og Tæt På

Nu får du muligheden for at komme helt tæt på. En helt nedbarberet og helt intim oplevelse. Med fokus på sårbarhed og nuancer, vil denne turné helt sikkert skabe minder for livet. Sangene og Barbara er denne aften i centrum.

Kernen af sangskrivningen hos Barbara’s er hendes personlige erfaringer, og relater bare tematikker, som de fleste kan nikke genkendende til.

Barbara formår at skrive musik med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed, som dog alligevel rammer noget dybere.

Barbara udtaler om turnéen: ” Musik har altid været en selvfølge for mig. Jeg har aldrig haft en ambition om, at jeg ville være musiker, det var bare som om det var skrevet i sten. Det lå lige så meget i min natur, som det gør at trække vejret. Derfor afspejler mine sange også mit liv, og mig som person. Jeg skriver dagbog med melodier, og nu vil jeg rigtig gerne læse min dagbog højt for jer. Jeg vil fortælle jer om alt, lige fra dengang i folkeskolen, hvor jeg blev bedt om at synge foran en masse mennesker, til min første Vega koncert, hvor jeg var sikker på, at folk var blevet betalt for at dukke op, til den dag jeg står som backup sanger foran tusinde vis af mennesker på Roskilde Festival.”

Hele vejen frem til den dag i dag, hvor jeg har fundet mere ind til min lyd, min kerne og mig selv.

’Tæt På’ vil byde på en anderledes oplevelse, både for den erfarne og den nye fan, hvor Barbara vil dykke dybere ned i sit repertoire, og præsentere sine største hits i akustiske versioner. Turnéen kommer i kølvandet af Black Voices, Vild Med Dans og den nye single ”Date Min Dyne”.