STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 12.10.2023

TID: 20:00

PRIS: 350 kr +15 kr i gebyr.

PLADSER: Unummererede siddepladser

The Acoustiv Tour med STINE BRAMSEN

Nu annoncerer Stine Bramsen ”The Acoustic Tour”, hvor hun også besøger Støberihallen i Hillerød, med sig har hun for første gang i karrieren, et hold udelukkende af kvindelige musikere: Kajsa Vala på guitar, Emilie Espichicoque på perkussion og Anja Kolyova på bas.

”Jeg startede karrieren i et drengeband (Alphabeat), som jeg både boede, turnerede og lavede plader med. Nu har jeg lyst til at prøve, at være omkring kvinder både på og bagved scenen, og se hvordan det er, og hvad det gør ved mig og musikken live”, udtaler Stine Bramsen.

Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra det anmelderroste soloalbum ” Blonde & Blank”.

Et album der er blevet hyldet, med citater som: ”et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp(GAFFA)”, ”...hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde–og på alle kvinders vegne(Politiken)”, hun... mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.

”Jeg glæder mig til at komme i øvelokalet og arbejde medbåde sangene fra det nye album, men også de seje kvinder jeg har med mig, der hver især har gang i nogle spændende projekter ved siden af. Jeg tror på at vi både kan inspirere og udfordre hinanden, give mine sange et nyt udtryk, og publikum en ganske særlig musikalsk oplevelse.” siger Stine Bramsen.