STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 05.12.2024

TID: 20:00

PRIS: 325 kr. + Gebyr

PLADSER: Unummererede siddepladser

CAROLINE HENDERSONS JULEKONCERT IGEN I STØBERIHALLEN!

Julestemningen er sikret, når Caroline Henderson igen besøger Støberihallen som eneste venue i Nordsjælland.

År efter år er publikum vendt tilbage til Caroline Hendersons stemningsfulde julekoncerter.

Sammen med sit faste hold bestående afpianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren, vil Caroline Henderson vedligeholde den samlende tradition i smukke rammer landet over.

Caroline Henderson udtaler om årets julekoncerter:” At være på julekoncert turné landet over, danner rammen om samhørighed og lys i årets mørkeste tid, en tid som for mig også repræsenterer den tradition og det fine fællesskab, publikum og jeg har bygget op gennem de sidste 15 år!”

I tråd med netop traditionen, kan publikum se frem til, en helt særlig koncert, med en sætliste bestående af sange fra ind-og udland, som i Støberihallens unikke røde rum, med plads til Caroline Hendersons imponerende vokal, vil få luft under vingerne.”

Det er en gave at få lov til at dele musikken, lyrikken, historikken med Danmarks kærligste publikum og følelsen af at være én kæmpe stor familie der stimler sammenår efter år ved juletid varmer mit hjerte usigeligt.