STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 27.09.2024

TID: 19:00

PRIS: 295 kr + 15 kr i gebyr og garderobe

PLADSER: Unummererede siddepladser

“ÆRLIG TALT” er mit nye solo-show.

Jer, der har set mig før, ved hvad I går ind til. Men jer der ikke har, kan jeg fortælle, at min standup komik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle minejokes er familievenlige...

Har du set “DET SJOVT”, mit sidste anmelderroste (og bedst-sælgende) show, så er “ÆRLIG TALT” ligesom dét, bare endnu sjovere.

Jeg er jo blevet 40år siden sidst. Min datter har fået en hest, jeg har været på endnu en all inclusiv ferie og ALLE fester, er nu officielt blevet skiftet ud, med par-middage og forældremøder, alligevel har jeg aldrig været et sjovere sted i livet.

På toppen af rutchebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes-nemlig unge og gamle.

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”- illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør jeg status over første halvdel af mit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre. Jeg er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Jeg lever i en verden, jeg kender bedre dag for dag-men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik!

Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover jeg, bare en omgang god gedigen stand up. Ærlig talt, så er det på den scene, jeg de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høren tyndfed, tyndhåret og tynd belæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedy show, du kommer til at se i 2024. Der skal grines, før vi dør.