STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 05.02.2025

TID: 19:30

PRIS: 375 kr. + gebyr

PLADSER: Unumererede siddepladser

Falch'en på poetisk trio-tur i 2025

Michael Falch gør igen noget andet! Han tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig og har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv overfor sit publikum, når han drager på turné.

I 2025 sadler Falchen atter om og drager han ud til et nyt trio-set up. Han vil i 2025 blive sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album - og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband.

Michael Falch vil - i en filmisk, atmosfærefyldt sound i selskab med to prægtige musikere - tage sine smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand med rundt i landet - med den intensitet, den energi og det særlige nærvær, der altid kendetegner hans optræden. Michael Falch arbejder for tiden med nye sange, og et nyt studiealbum ventes at se dagens lys i efteråret 2024.

Gabriel Jacobsen er support på turen, og bliver et nyt navn på den danske scene, Gabriel giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen. Der vil være en pause på ca. 15 min.