STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 15.03.2024

TID: 20:00   2 x 45 min

PRIS: Pris 350,- + gebyr kr 20

PLADSER: Unummererede siddepladser

HANNE BOEL TRIO +

I starten af 2024 udgiver Hanne Boel et nyt album med 10 sange, som netop afspejler den nye trio +, og repertoiret bestående af nye sange, fortolkninger af Hannes ældre sange og fortolkninger af andres sange.

Første single udgives i efteråret 2023.

Efter en årrække, hvor Hanne Boel har dykket dybt ned i sin akustiske trio, med to guitarister og et stilfærdigt udtryk, skruer hun nu lidt op for armbevægelserne ved at udvide trioen med et par musikere. Heriblandt en trommeslager/percussionist og en pianist/trompetist. Der er stadig lagt vægt på inderlighed, groove, stærke kor og Hannes sang i centrum. Sangene vil være et bredt udvalg af velkendte sange fra 80’erne og 90’erne, blandet med nye sange og nye fortolkninger af Hannes yndlingssange fra det tyste inderlige til det groovede bluesy.

Hanne Boel udgav i 2020 det anmelderroste album ’Between Dark and Daylight’, som fik roser med på vejen fra Politiken, Ekstra Bladet, GAFFA og Nordjyske Stiftstidende med både 4 og 5 stjerner.

Siden kom i 2021 albummet ’Kopi’. Hannes første album på dansk, hvor hun fortolker klassikere fra nyere dansk musik, som f.eks. ”Hurtige Hænder”, ”Frit Land” og ”Uden Forsvar”.