STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 28.12.2023

TID: 21:00

PRIS: 280 + 15 kr. i gebyr

PLADSER: Stående og siddepladser på balkon.

”U2-trip” Die Herren Show Igen i Støberihallen med De Røde Veste

Die Herren er her igen, i Støberihallen, de har turneret hele Danmark med U2 ́s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991! De svigter selvfølgelig ikke Hillerød. ikke Hillerød

Med ”U2-Trip” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2 ́s musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sig velkommen og værdsat - inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af overraskelse og energi. Man overraskes over, hvor intense og nærværende U2 ́s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch.

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud påselv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende og det kommer du til at opleve i den intime  Støberihal i Hillerød. Deres mission er at nå ud til “alle” publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”.