STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 28.12.2024

TID: 21:00  2X45 min.

PRIS: Forsalget begynder den 1. september med 50 billetter til særpris kr 180,-  + gebyr

1 oktober frigives yderlige 50 billetter til kr 230,- + gebyr

Derefter når de 100 billetter er solgt er billetprisen kr 280,- + gebyr

I døren på dagen er prisen kr 320,-

PLADSER: Unummererede ståpladser i salen + siddepladser på balkonen

”U2's BEST” Die Herren Show 11. gang sammen med De Røde Veste.

Med ”U2’s BEST” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2 ́s musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sigvelkommen og værdsat - inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af overraskelse og energi.

Man overraskes over hvor intense og nærværende U2 ́s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch. Alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2s BEST.

Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud på selv de små steder Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til “alle” publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”