STED:

STØBERIHALLEN
Nordstensvej 1
3400 Hillerød

DATO: 28.03.2019

TID: 19:00 - Slut tidspunkt ukendt

PRIS: 190 kr.

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. ”Jyde-Man” har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand.

Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre.

Velkommen til mit allerførste Onemanshow BØVL.

Hvis der er en morale med showet, så er det, at bekymringer betaler sig ikke!
Tag det fra en mand, hvis hjerne er ekspert i at bekymre sig.
Et overtænkende sind, der har bragt mig i... Skal vi sige, nogle dumme situationer?
Heldigvis har dumme og uheldige situationer det med at blive til underholdende historier.

Og det er præcis, hvad showet er. En række underholdende historier, om alt fra at være hypokonder til boligkøb, depression og ikke mindst, da jeg brækkede benet på min egen hundehvalp.  Jeg kan love jer 2 ting - det bliver skide sjovt, og jeg glæder mig!

Velkommen til alt mit bøvl.

De bedste hilsner Mark Le Fêvre.

- Hunden har det okay i dag! Rolig nu.